Kijk mee naar onze wekelijkse donderdagshow in café Volkshuis

Wij zijn vrolijk om jou aan te kondigen dat je vanaf donderdag 20 september weer locaties, emotie, titels, ... naar ons kunt gooien. Dat we daar op ons nieuwe podium in café Volkshuis een scéne kunnen maken. Vaak politiek correct, ook soms incorrect en tegendraads. Soms losgeslagen en vrijpostig, de andere keer weer neurotisch en vol verbeelding. Soms snel en snedig, soms slowmotion en intens.

Een mc presenteert de improcomedyshow. Die master of cermony start het optreden met een interactieve en ludieke opwarming van het publiek. Na de opwarming roept de mc de spelers op het podium. Een interactieve show volgt vol scenes met inbreng van het publiek. De mc kan al eens suggesties vragen aan het publiek: 'Hoe zou je je voelen mocht je een panda in je tuin zien?' 'Op welke plaats zou je niet willen zijn als de wereld vergaat?' En met de antwoorden op die vragen maken de spelers een scène.

Elke donderdag speelt de improcomedyshow om 20.30 uur in een nieuwe thuis : Café Volkshuis, Sleepstraat 33, 9000 Gent (vlakbij 't Patershol & de Sleepstraat-Pizzastraat). En dit vanaf donderdag 20 september tot en met donderdag 20 december.

Kijk mee naar onze wekelijkse donderdagshow in café Volkshuis